You currently have Javascript disabled!

Kwaliteit

Kwaliteit

Apps die de kwaliteit meten van schoonmaak kunnen via de CleanJack API eenvoudig aan het CleanJack systeem worden gekoppeld. Er is een grote varieteit van kwaliteitmeetsystemen op de markt. CleanJack werk onder andere samen met GRIP Facility en MasterKey.

Apps die de kwaliteit meten van schoonmaak kunnen via de CleanJack API eenvoudig aan het CleanJack systeem worden gekoppeld. Er is een grote varieteit van kwaliteitmeetsystemen op de markt. CleanJack werk onder andere samen met GRIP Facility en MasterKey.

Apps die de kwaliteit meten van schoonmaak kunnen via de CleanJack API eenvoudig aan het CleanJack systeem worden gekoppeld. Er is een grote variëteit van kwaliteitmeetsystemen op de markt. CleanJack werkt onder andere samen met GRIP Facility en MasterKey.

Veel gestelde vragen

Apps die de kwaliteit meten van schoonmaak kunnen via de CleanJack API eenvoudig aan het CleanJack systeem worden gekoppeld. Er is een grote varieteit van kwaliteitmeetsystemen op de markt. Een van de CleanJack partners is MasterKey. Al 25 jaar verzorgt MasterKey kwaliteitmetingen voor opdrachtgevers. De Performance Software van MasterKey is nu ook beschikbaar voor schoonmaakbedrijven en kan gekoppeld worden aan het CleanJack programma.

Stuur ons een bericht